Je site laten bouwen en tekst laten schrijven in één pakket

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een mix van Friese nuchterheid en Rotterdamse daadkracht. Leerden elkaar kennen tijdens de diverse marketingtrainingen die we volgden en werden klant en leverancier van elkaar. Maar wat we vooral delen: verbazing. Verbazing dat er zoveel ondernemers zijn die vastlopen met hun website. Die maandenlang wachten tot het ‘af’ is, en zelfs dan nog niet alles op hun site zo hebben als dat ze gewild hadden.

Onafhankelijk van elkaar hoorden wij de verhalen over webbouwers waar je aan moest trekken en over vormgevers die weigeren om zo’n ‘lelijke’ opt-in toe te voegen. Ondernemers hadden geen idee dat je die standaardbevestigingen van Mailchimp gewoon kon herschrijven, als je ze wist te vinden. En ze hadden er nooit aan gedacht om dat mailformulier met de helft in te korten om de drempel te verlagen. En of hun SEO was ingevuld? Geen idee, maar ze hadden wel om zo’n plugin gevraagd…

Met alleen tekst konden we die ondernemers niet helpen. Met alleen de technische knowhow van Marijke ook niet. Dus besloten we samen websites te gaan maken waarbij wel duidelijk is wat we leveren en wanneer. Een website die in één ruk wordt afgemaakt. Waarbij je als ondernemer wel wat moet doen, maar ook écht wat krijgt. En snel!

Wij worden blij van een week ongestoord werken aan één project. En onze klanten worden blij van onze wisselwerking waarbij het sparren en adviseren alle partijen scherp houdt.

Wil je alvast een beetje een idee van wie we zijn? Bel gewoon één van ons twee, dan ben je al halverwege je eerste indruk. Wij zijn benieuwd wie de meeste telefoontjes krijgt :-).

profielfoto voor bij contact

IMG_5713-2